maanantai 27. lokakuuta 2014

Asiakastoimikunnan vaalit

Meillä toimintakeskuksessa oli asiakastoimikunta vaalit. Meitä oli 10 ehdokasta  mitä sai äänestää. Äänestyksessä Sari sai 7 ääntä, marika sai 12 ääntä,Taina sai 6 ääntä, Erika sai 8 ääntä, Mikael sai 11 ääntä, Pauli sai 11 ääntä, Pauli sai 5 ääntä, Rami 11 ääntä, Paula sai 8 ääntä, Päivi sai 14 ääntä. Me toimikuntalaiset ajetaan toimintakeskuksen asikas asiaa.
Puheenjohtaja on Päivi ja  sihteerinä toimii on Rami. Jäseniä on Pauli, Mikael, Paula ja Erika. Varajäsenet Sari, Taina ja Pauli. Ehdokkaita vuonna 2014 oli yhteensä 10 joista äänten perusteella valittiin 1 puheenjohtaja, 1 sihteeri, 5 varsinaista jäsentä sekä 3 varajäsentä.
Kyllä jännitettiin kun laskettiin pisteitä. Pidetään ensi viikolla ensimmäinen kokous.
 
päivi

torstai 23. lokakuuta 2014

23.10.2014 Sarin sisupartio


3.12.2013 Itsenäisyyspäivän-juhlaa

Olin itsenäisyyspäivänjuhlassa Seukulla lipunkantajana. Kannoin lipun juhlasaliin käytävää pitkin. Harjoittelin ennen juhlaa. mukana lippua kantamassa olivat myös Pauli ja Jonna. Esiintymässä  olivat Tuula ja  hänen  haitarinsoittaja veljensä Asko. Lauloimme myös lippulaulun. Pöydät oli   koristeltu kynttilöin, havunoksin  ja kukkasin. Tunnelma oli juhlava! Tykkäsin juhlasta!

13.7.2014 Partioretki

Kävimme   partiossa Ellivuoren-rannalla. Olimme purjehtimassa    purjeveneellä ja kävelimme leiriin. Leirissä näytti hienolta ja siellä oli nuotiokin! Joimme kuumaa mehua ja söimme itsetehtyä kalakeittoa, sekä Markun kalastamaa loimulohta. Pääsin myös partiojohtaja toimintaan! Oli kuuma ja hieno päivä!
Ailalle terveisiä! Hyvää syksyä teille  kaikille!

 -Sari



Minä partioasussa !

tiistai 7. lokakuuta 2014

Tätä syksy on
 
 Syksy on sadonkorjuun aikaa.
 
   Vietetään sadonkorjuu juhlia ja
 
 tansseja ladossa. 
Sadonkorjuu on sitä, että viljasato korjataan pelloilta
  porukalla ja talkoilla.
 
 Syksyllä ihmiset käyvät sienestämässä ja marjastamassa.
 Tikka voi hakata koloja puuhun; varautukaa siihen!
 
 Ihmiset siivoavat pihojaan ja haravoivat nurmikoilta roskat ja risut kottikärryyn.
 
 Päiväkodeilta tehdään ruskaretkejä.
        Voi tulla hyviä omena ja sieni satoa.

Syysiloa kaikille!
Paula





Toimari

 Tämä on toimintakeskus eli toimari joka sijaitsee sastamalassa aarnontiellä, Täällä on paljon vilinää, sutinaa hulinaa ja vilskettä. Täällä...